>BOSTAN PATLICANI KIZARTMASI

1 Kas

>

MALZEMELER
2 adet orta boy bostan patlıcanı
1 şişe maden suyu
1 su bardağı un
tuz
YAPILIŞI
Patlıcanlar çok ince dilimlenir tuzlu suda bekletilip iyice yıkanır unlanır .
maden suyunun içine 1 su bardağı un ve tuz katılıp iyice pürüzsüz bir şekilde karıştırılıp unlanan patlıcanlar bu karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılıp sıcak servis yapılır.

17 Yanıt to “>BOSTAN PATLICANI KIZARTMASI”

  1. Anonymous Kasım 2, 2007 12:06 am #

    >Benim güzel arkadaşım, herşeyi yakıştırır.Patlıcan kızartman harika görünüyor. Ellerine sağlık.Normal patlıcanla da olur mu acaba? Mutlaka denicem.Nefis.Gerdan haşlamana gelince o da çok güzel.Özellikle eşim çok sevdiği için bizde de çok pişer. Hayırlı cumalar canım.guldenelkan.blogcu.com

  2. ÖZGÜLÜN TARİFLERİ Kasım 2, 2007 12:07 am #

    >canim benim gecmis olsun.simdi nasilsin insallah iyisindir uzuldum aman iyi bak kendine yasimiz ilerledikce saglikla ilgili sorunlar cikmaya basladi.bende aynen sikayetler var.sevdiklerimizi uzmemek icin kendimize iyi bakmaliyiz oyle degilmi canim arkadasim.bostan patlicani kizartmasi cok nefis gorunuyor ellerinesaglik benim lezzet uzmani arkadasim yaparda guzel olmazmi.canim kendine cok iyi bak tekrar gelmis gecmis olsun. kucak dolusu sevgilerimi biraktim:)

  3. BETÜL Kasım 2, 2007 5:45 am #

    >merhabalaröncelikle geçmiş olsun diyorum yukarıdaki yorumdan rahatsızlandığınızı öğrendim.gerdan haşlamada çok güzel görünüyor, patlıcan kızartmasıda. soda ile hiç yapmadım ilk kez sizden öğrendim muhakkak deneyeceğimhayırlı cumalar diliyorum..

  4. lezzetlilerim Kasım 2, 2007 7:04 am #

    >AAAAAAAAAAblacım ne oldu sana çok geçmiş olsun. Yukardaki yorumu okuyunca çok üzüldüm. Şimdi nasılsın neyin var ablacım. Kendine dikkat et ne olur. Havalar bir sıcak bir soğuk her kezde bir soğuk algınlığı var. İnşaallah önemli birşey değildir. sevgilerimle hayırlı cumalar

  5. baharhabercisiyim Kasım 2, 2007 7:31 am #

    >S.A Ziyaretiniden cok buyuk keyf aliyorum, guzel dilekleriniz icin yureginize saglik.Hayirli cumalar ve akabinde güzel bir haftasonu tatili diliyorum,selamlarimla.Yemekte mutfaginizdan bize sunulmus apayri bir lezzet yine, ellerinize saglik.

  6. SEVİL ALTUNEL Kasım 2, 2007 8:53 am #

    >slm gül ablam çok komik ama bu sana gelmem için gittiğim 3. adres bilmem sorun nedir bana yazdığın mesaja tıklayıp gittiğim adreste benim bannerim ve arkadaşların vardı.sonra gülünmutfagi diye girdim.en sonunda kendi blogumdan tıklayıp şükür gelebildim.kızartman harika olmuş ellerine sağlık.ben sadece una batırıyordum.seninkini bir deneyeceğim..sevgiler..

  7. Hesna Kasım 2, 2007 9:43 am #

    >Gül Hanımcığım çok geçmiş olsun. Boyun fıtığı için fizik tedavisi sanırım kaçınılmaz oluyor yoksa aağrıya dayanılmıyor.Yine güzel paylaşımların için teşekkürler.Patlıcanlar böyle çok lezzetli olmuşlar.Eline sağlık.Hesna

  8. nino Kasım 2, 2007 9:54 am #

    >ellerine saglik ablacim nefis olmuslar

  9. CafeRose Kasım 2, 2007 10:28 am #

    >slm.Ellerine sağlık .Ben hiç böyle yapmamıştım.Bugün deneyeceğim.Çok güzel görünüyor.hayırlı cumalar.

  10. Damak Tadı Kasım 2, 2007 12:45 pm #

    >Ellerine sağlık Gül’cüğüm,çok nefis görünüyorlar.Sevgilerle..

  11. SevgiSeli40 Kasım 2, 2007 9:58 pm #

    >iyi aksamlar canim resimde ayni pisi gibi görünüyor ,hemde hafidir eminim tadida nefistir eline saglik dereotu yanina cok yakismis öptüm canim

  12. Tijen Kasım 2, 2007 10:37 pm #

    >Gül’cüğüm,Ben de sana güzel bir haftasonu diliyor ve bir önceki yazıdaki pembe gülü senin arkandan mesaj bırakan diğer Gül arkadaşımla ikinize armağan ediyorum.

  13. Baharcicegi Kasım 2, 2007 11:17 pm #

    >Gül ablacigim cok gecmis olsun sifalar dilerim.patlicanlari sodayla bende hic denememistim görüntüsü nefis,eline saglik

  14. ferkay Kasım 3, 2007 7:30 am #

    >canım geçmiş olsun önemli bir rahatsızlıkmı kendine iyi bak. patlıcan da harika görümnüyor ellerine sağlık

  15. sofram Kasım 3, 2007 12:41 pm #

    >Merhaba canım benim ,geçmiş olsun, sağlığın daha iyidir inşallah, aman kendine dikkat et canım…Canım çok haklısın ramazandanberi allah sağlık versin yoğunluğumuz hiç bitmedi.Epeyi aksattım bloğumu. İnşallah bundan böyle daha düzenli devam ederim.Canım kızartman çok güzel değişik, hiç böylesini yapıp yemedim, denemek lazım, senin tarifler herzaman çok güzel oluyor.Bu da mutlaka öyledir.Uğrayamadığım süre içinde çok güzel tarifler vermişsin, hele de afyon kaymağında gözüm kaldı.Ellerine emeklerine sağlık canım, bu arada blogcu sayfanın 1. yaşını da kutlarım, daha nicelerinide yine beraberce kutlarız inşallah…Canım sevgilerimle öptüm, görüşmek üzere…

  16. Zehra@beyazsofra Kasım 3, 2007 5:14 pm #

    >Değişik bir tarif olmuş ellerine sağlık. Beyazsofraya ziyaretin ve dileklerin için teşekkür ederim.

  17. esra(büyüleyenmutfak) Kasım 4, 2007 5:23 pm #

    >merhaba,patlıcansız hayat düşünemiyorummevsimi geçse de kimbilir nasıl lezzetli olmuştur mmmmmmmmm ellerine sağlık canımsevgiler ve öpücükler

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: