>PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ

27 Kas

>

SOFRA DERGİSİ BU GÜN ÖZEL TATLILAR KİTABI GÖNDERMİŞ SOFRA DERGİSİNE BU GÜZEL HEDİYESİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER




PASTIRMASIZ PAÇANGA
1 adet yufka
1 küçük domates
2 adet yeşilbiber
Kaşarpeyniri
Tuz, pulbiber
YAPILIŞI
Yufka sigara böreği gibi 8 parçaya bölünür, küçük dilimlediğimiz kaşarpeynirleri yufkanın geniş tarafına bir biktar konulur, üzerine  çok ince dilimlediğimiz yeşilbiber ve domatesler eklenir, tuz ve pulbiber serpilip sigara böreğinden daha   kalın sarılıp , yağda kızartılır .

10 Yanıt to “>PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ”

  1. karamel mutfak Kasım 27, 2010 3:29 pm #

    >citil citil yebeni diye sesleniyor resmen ellerine saglik canim.benim tercihim pastirmalidan yana😛

  2. birdutmasali Kasım 27, 2010 3:52 pm #

    >çok güzel bir deneme olmuş gülcüm..çayında hazırdır şimdi senin :)afiyetle…sevgiler.

  3. papatya68 Kasım 27, 2010 5:27 pm #

    >selam Gül hanımcığım sayfama uğrarsan sevinirim canım seni kitap mimiyle mimledim cevap bekliyorum sevgilernefis böreklerden bir tane aldım kaçtım:)))

  4. Hülya Kasım 27, 2010 5:49 pm #

    >Nefis gözüküyo arkadaşım ellerine sağlık! : )

  5. derya Kasım 27, 2010 6:27 pm #

    >Canım ablacım banada göndermişler sağolsunlar dergi.Böreklere gelince enfes o güzel ellerine sağlık öpüyorum.

  6. Gönülünce Kasım 27, 2010 6:35 pm #

    >Hımmm nefis görünüyor ellerinize sağlık…Sevgiler…

  7. Baharcicegi Kasım 27, 2010 7:19 pm #

    >pastirmayi pek sevmem tam benlik olmus ellerine saglik ablacim

  8. Gülcan Kasım 27, 2010 10:12 pm #

    >GECENİN BİR YARISI İŞTEN GELMİŞİN KARNIM DA AÇ AMA BASENLERDE BULUNAN BİRAZCIK YAĞLARIMI ERİTMEK İÇİN AKŞAMLARI MEYVE HARİCİNDE HİÇ BİRŞEY YEMEMEYE DİKKAT EDİYORUM.

  9. mintininmutfağı Kasım 28, 2010 12:55 pm #

    >gül ablaaaammsevgiler minticiğindenn.ben de de dün vardı paçanga.ellerin dert görmesin canısııı.çok lezzetli görünüyor.inan ben bu lezzete bayılıyorum.hatta pastırmasız halini daha çok seviyorum sevgiler…

  10. Dilekkmutfakta Kasım 28, 2010 8:19 pm #

    >ablacım tahin helvası tadı yoğunlukta,gofretin çıtırlığı, yanlız pasta küçük duruyor ama tadı yoğun olduğu için oldukça bereketli ben beğendim,seninde börekler muhteşem görünüyor ellerine sağlık,sevgiler…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: