>
SOFRA DERGİSİ BU GÜN ÖZEL TATLILAR KİTABI GÖNDERMİŞ SOFRA DERGİSİNE BU GÜZEL HEDİYESİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER |
PASTIRMASIZ PAÇANGA
1 adet yufka
1 küçük domates
2 adet yeşilbiber
Kaşarpeyniri
Tuz, pulbiber
YAPILIŞI
Yufka sigara böreği gibi 8 parçaya bölünür, küçük dilimlediğimiz kaşarpeynirleri yufkanın geniş tarafına bir biktar konulur, üzerine çok ince dilimlediğimiz yeşilbiber ve domatesler eklenir, tuz ve pulbiber serpilip sigara böreğinden daha kalın sarılıp , yağda kızartılır .
>citil citil yebeni diye sesleniyor resmen ellerine saglik canim.benim tercihim pastirmalidan yana 😛
>çok güzel bir deneme olmuş gülcüm..çayında hazırdır şimdi senin :)afiyetle…sevgiler.
>selam Gül hanımcığım sayfama uğrarsan sevinirim canım seni kitap mimiyle mimledim cevap bekliyorum sevgilernefis böreklerden bir tane aldım kaçtım:)))
>Nefis gözüküyo arkadaşım ellerine sağlık! : )
>Canım ablacım banada göndermişler sağolsunlar dergi.Böreklere gelince enfes o güzel ellerine sağlık öpüyorum.
>Hımmm nefis görünüyor ellerinize sağlık…Sevgiler…
>pastirmayi pek sevmem tam benlik olmus ellerine saglik ablacim
>GECENİN BİR YARISI İŞTEN GELMİŞİN KARNIM DA AÇ AMA BASENLERDE BULUNAN BİRAZCIK YAĞLARIMI ERİTMEK İÇİN AKŞAMLARI MEYVE HARİCİNDE HİÇ BİRŞEY YEMEMEYE DİKKAT EDİYORUM.
>gül ablaaaammsevgiler minticiğindenn.ben de de dün vardı paçanga.ellerin dert görmesin canısııı.çok lezzetli görünüyor.inan ben bu lezzete bayılıyorum.hatta pastırmasız halini daha çok seviyorum sevgiler…
>ablacım tahin helvası tadı yoğunlukta,gofretin çıtırlığı, yanlız pasta küçük duruyor ama tadı yoğun olduğu için oldukça bereketli ben beğendim,seninde börekler muhteşem görünüyor ellerine sağlık,sevgiler…